A 2007-2008-as őszi félévre ERASMUS ösztöndíjat nyertem Belgiumba, Kortrijkba. A város nem is kicsi, nem is nagy: pont jó. A 't Hoge 41.-ben lakom évfolyamtársnőmmel Zórával, és egy lengyel párral Marcinnal és Monicával. Ebben a blogban a mindennapjaimról, gondolataimról és érzéseimről olvashatsz. Fényképekkel is megpróbálom majd bemutatni a jelenlegi környezetemet, barátaimat, így ha majd hazamegyek és megkérdezi valaki hogy milyen volt a félévem, ne merüljön fel a probléma: Hol is kezdjem...?

vasárnap, szeptember 30, 2007

09.30. - Barátok




Tegnap reggel bevásároltunk a vásárcsarnokban Lacival. Vettünk mindenféle finomat: savanyúkáposzta, kisdinnye, koviubi, minden amit hiányoltam. Aztán ma csinál Laci egy nagy adag káposztásbablevest. Tegnap délután jöttek a barátok: Ádám, Andor, Dana, Kriszti: és volt nagy sörözés, csokizabálás, ahogy az tervezve volt. Szerencsére nagyon jó hangulatban telt az este, jöttek a viccek, régiek és újak. Hiányzott már a nyuszikás/szőkenős/szóvicces/miegymásos faviccszkander, tegnap bizony előszedtük az emlékezeteinkből a vicceket. Aztán beszélgettünk sokat, egészen kifulladásig. Fájt a szívem, hogy csak ritkán lehet már így együtt a baráti társaság, és persze nagyon hiányzott Taki is a körből. Sebaj, jön az őszi szünet egy hónap múlva, és remélem sok alkalmam lesz még a barátokkal időt tölteni.
A hétvége további része: IKEA, Interspar, előtte meg sétálgatás Zuglóban, ami ebben a gyönyörű időben nagyon kellemesnek ígérkezik. ;)

Nincsenek megjegyzések: