A 2007-2008-as őszi félévre ERASMUS ösztöndíjat nyertem Belgiumba, Kortrijkba. A város nem is kicsi, nem is nagy: pont jó. A 't Hoge 41.-ben lakom évfolyamtársnőmmel Zórával, és egy lengyel párral Marcinnal és Monicával. Ebben a blogban a mindennapjaimról, gondolataimról és érzéseimről olvashatsz. Fényképekkel is megpróbálom majd bemutatni a jelenlegi környezetemet, barátaimat, így ha majd hazamegyek és megkérdezi valaki hogy milyen volt a félévem, ne merüljön fel a probléma: Hol is kezdjem...?

szerda, augusztus 22, 2007

08.22. - 5:30

A hatalmas "boldogság" a reptéren:
Nagy mosolyt kérünk:

Most kábé úgy nézek ki, ahogy érzem magam. Egy rakás szerencsétlenségnek, bár erre van egy rövidebb szó is. :S
Fél óra múlva érkezik Ádám kocsival, és kivisz a Ferihegy 2-re minket. Nagyon aranyos hogy segít nekem, pedig biztosan ezer más dolga lenne. Hálás vagyok neki. Meg még sok-sok más embernek is, akik segítették az utóbbi néhány napomat-hetemet. Rossz belegondolni mikor fogom őket legközelebb viszontlátni. Még a szeptemberi repjegyem sincs meg, úgyhogy ez a része még homály.
Most leerőltetek egy kis kávét + tartozékait ;P és biztosan jobb színben fogom látni a világot.
Utálok búcsúzkodni, mert az nagyon nehéz nekem. De kell, mert anélkül meg enne a fene. A legrosszabb Lacit itthagyni, az önzőbb része az egésznek, hogy rohadtul fog hiányozni, és kicsit instabilan fogok állni a világban nélküle. Kiegészítjük egymást, mint zsák a foltját. :) Remélem barátaim vigyázni fognak rá amíg visszajövök.
Elfogyott a kávém, úgyhogy most lépek. Legközelebb már Belgiumban fogok írni.

Nincsenek megjegyzések: